Udskriv
Gulerodskage


Ingredienser
Kage
  • 200 g smør
  • 200 g farin
  • 3 stk æg
  • 200 g mel
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk bagepulver
  • 300 g gulerødder
  • 25 g valdnødder hakket
Glasur
  • 200 g flødeost naturel
  • 2 tsk citronsaft
  • 2 spsk vand
  • 50 g flormelis
Sådan gør du
Kage
  1. Smør, farin og æg piskes sammen

  2. Mel, kanel, bagepulver og gulerødder blandes i

  3. Bages i springform i 1 time ved 175 C

Glasur
  1. Ingredienser blandes sammen

  2. Glasur smøres på kagen. Kagen skal være kold.

  3. Pynt eventuelt med valdnødder

Opskriftsnoter

Kagen kan også bages i små forme:

  • 50 g i hver form
  • Bagetid 22 minutter
  • Giver 21 stk